Vi tilbyder​

Få forbedret det psykiske arbejdsmiljø

Vi har stor erfaring med udvikling af sunde arbejdsmiljøer

Det psykiske arbejdsmiljø spiller en stor rolle for trivslen såvel som produktiviteten på tværs af organisationen. Ved at udvikle og skabe sunde psykiske arbejdsmiljøer kan man forbedre vilkårene for hele arbejdspladsen og herved skabe en bedre og mere profitabel virksomhed. Det kan vi i De Paoli & Partners A/S hjælpe med.

Vi har gennem årene udviklet en meget stor erfaring med at arbejde med det psykiske arbejdsmiljø, både på det strategiske niveau, på gruppeniveau og på et individuelle niveau.​

Vi har konsulenter siddende i både Ringsted og Vejle, og vi kan derfor køre ud til virksomheder på Sjælland, i Jylland samt på Fyn. Vi betjener dog også gerne kunder i udlandet.

Erhvervspsykologisk virksomhed i Sjælland, Ringsted, Fyn og Jylland

Psykisk arbejdsmiljø på forskellige niveauer

Man kan arbejde på at etablere og udvikle et positivt og givende psykisk arbejdsmiljø på flere forskellige niveauer. På et strategisk niveau kan man forsøge at forbedre fastholdelsen af medarbejdere og den generelle trivsel ved at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø. Dette kan komme til udtryk på et gruppeniveau med tiltag og teamudvikling, der fremmer samarbejdet og kommunikationen medarbejdere imellem. Slutteligt kan dette føre til et arbejde på et individuelt niveau, hvormed man kan udvikle den psykiske tryghed for den enkelte medarbejder.

Ønsker du at udvikle det psykiske arbejdsmiljø i din virksomhed på tværs af alle niveauer, står vores konsulenter til rådighed. Vi arbejder aktivt med at kæde individ, organisation og bundlinjen sammen, så forbedringerne mærkes på samtlige områder.

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi arbejder med udvikling af et godt psykisk arbejdsmiljø, så kan du altid ringe eller skrive til os. Du kan også benytte dig af kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

de Paoli & Partners A/S

Stejlbjergparken 8, 7120 Vejle Øst

Klik her for rutevejledning

Horsemosevej 11, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 28856709

Kontaktoplysninger

E-mail: paoli@de.paoli.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt