Vi tilbyder​

Lederudvikling med kundespecifik tilgang

Specialiserede ledelsesudviklingsprogrammer

I de Paoli & Partners A/S tilbyder vi lederudvikling med henblik individuel udvikling, organisatorisk optimering og mærkbare forbedringer på bundlinjen.

Vi har specialiseret os i 100% tilpassede lederudviklingsprogrammer – ofte med udgangspunkt i kundespecifikke Assessment Centre, netop for at finde organisationens potentialer i netop den nuværende eller fremtidige situation.

Vi har kontorer i både Vejle og Ringsted, og vi kan derfor tilbyde lederudvikling for virksomheder overalt i Danmark, om I befinder jer i Jylland, på Fyn eller Sjælland, mens vi også tilbyder vores services for kunder i udlandet.

vector5

Lederudvikling med individuel tilpasning

Vi holder fokus på at ændre ledernes adfærd ved at træne lederne i stedet for at undervise dem. Træning foregår i mindre grupper og gennem individuel psykologisk coaching.

Vi tilstræber vi størst mulig individuel tilpasning, da leders udviklingsbehov er forskellige.​

Vores lederudvikling tager således udgangspunkt i den enkelte leders udviklingspotentiale inden for forskellige områder og en vurdering af, hvor udviklingspotentialet er størst.

​Med 25 års erfaring inden for lederudvikling har de Paoli & Partners A/S hjulpet ledere i flere store danske virksomheder og offentlige institutioner. Ønsker du at udvide kompetencerne blandt lederne i din virksomhed, står vores konsulenter også klar til at hjælpe jer.

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores tilgang

Ønsker du at høre mere om vores tilgang til lederudvikling eller dine muligheder for et tilpasset lederudviklingsforløb for dig og dine ansatte, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe eller skrive direkte til os, eller ved at benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

de Paoli & Partners A/S

Stejlbjergparken 8, 7120 Vejle Øst

Klik her for rutevejledning

Horsemosevej 11, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 28856709

Kontaktoplysninger

E-mail: paoli@de.paoli.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt