• de Paoli & Partners A/S

    De Paoli & Partners A / S, der blev etableret for over 20 år siden, leverer ekspertise indenfor psykologi

  • de Paoli & Partners A/S

    Se en liste af vores kunder

  • de Paoli & Partners A/S

    Vi er specialiserede i vurdering og udvikling af mennesker på arbejdspladsen.

Vi er en erhvervspsykologisk virksomhed, som er specialiseret i at udvikle kundetilpassede løsninger. Vi sætter fokus på individet, organisationen og bundlinien. Udvikling af menneskelige ressourcer skal kædes sammen med forbedring af bundlinien – ellers hænger tingene ikke sammen! Læs mere om vores forretningsområder her på hjemmesiden.

Lederudvikling

Vi har specialiseret os i 100% tilpassede lederudviklingsprogrammer – ofte med udgangspunkt i kundespecifikke Assessment Centre, netop for at finde organisationens potentialer i netop den nuværende eller fremtidige situation.

Teamudvikling

På vores teamudviklingsforløb har vi fokus på præstationer og samarbejde, ligesom vi har fokus på det enkelte individ og den samlede gruppe – i den samlede organisation.

Psykisk arbejdsmiljø

Vi har gennem årene udviklet en megt stor erfaring med at arbejde med de psykiske arbejdsmiljø, både på det strategiske niveau, på gruppeniveau og på et individuelle niveau.

Assessment Centre

Et udviklingsværktøj som giver et billede af, hvordan organisationen fungerer. Et Assessment Centre udvikles specielt til den enkelte organisation, således at der måles på de elementer, organisationen vælger som kernepunkter.

Psykologisk testning

Vi er ofte tilknyttet ansættelsesprocessen i finalen, og tester de kandidater, som virksomheden selv har udvalgt som egnede.

Psykologisk coaching

Psykologisk coaching er et værdifuldt støtteværktøj til vores skræddersyede lederudviklingsprogrammer.